Peter Wendl

2017. jan 10.1 perc

Milan-nal az oltár előtt

Miért különleges számomra ez az esküvő? Mert külföldön élők házasodtak meg Magyarországon? Mert a csiszolatlan német nyelvtudásom szárnyait eregettem? Mert nagyon jó hangulatú volt?

Mindegyik.....

De leginkább, hogy az esküvőre elkísért minket Milan is. Akinek a szülei esküvője egyben a saját keresztelője is volt.

Természetesen más hangulata volt az esküvőnek, mintha Milan nem lett volna ott. A főszereplők nem csak a menyasszony és a vőlegény voltak. Apaként nagyon jó érzés volt koncentrálni erre a kis emberre. Olyan jó volt látni, hogy szülei boldogságában tudott osztozni, ahogy a szülők, rokonok, barátok odafigyeltek rá egész nap.

Mielőtt a képeket megmutatom, szeretném bemásolni ide a menyasszony levelét, miután átadtam a képeket.

"Külön, még egyszer szeretnénk köszönetet mondani a képekért, nagyon sokat jelentenek nekünk! Én személy szerint nem győzök betelni velük, el vagyok varázsolva, letörölhetetlen félmosollyal járok még a játszótérre is.

A legjobb döntés volt, hogy téged/titeket bíztunk meg ezzel a bizalmas és intim feladattal. Nem csak azért, mert gyönyörű lett a végeredmény, hanem mert egész nap szinte láthatatlanul voltatok jelen, mégis mindent láttatok, éreztetek és rögzítettetek. Azt hiszem, ez ilyen minőségben lem lett volna lehetséges az emberi komponens, a személyes szimptia nélkül. Részei voltatok az esküvőnknek, mintha barátokhoz tartoznátok, így nem feszengtünk, nem volt pózolás. Ezt lehetővé tenni tudni kell, és gratulálunk hozzá, igazi profikkal dolgozhattunk."

#esküvő #külföldi #keresztelő #menyasszony #fotó #fénykép #vélemény #ankert #rózsáktere

    1420
    0