Wendl Péter

2019. márc 25.1 perc

Családi fotózás Budapest egyik játszóterén

Frissítve: 2020. márc 27.

Ennek a családi fotózás Budapesten van előzménye. Amíg eljutottunk oda, hogy kiválasszuk a játszóteret a fényképek készítésére, sok minden történt velünk.

Petra és Mario nagyon kedves emberek. 2016-ban fényképeztem az esküvőjüket. Már az első találkozás során nagyon szimpatikusak voltak. Az esküvőjükről már beszámoltam itt a blogon. (Itt tudjátok megnézni: link

Akkor már Milan majd 1 éves volt. Az esküvő egyben a keresztelőjének is alkalmat adott.

Azóta ritkán találkozunk, hiszen külföldön élnek. 2018-ban nyílt ismét alkalom a találkozásra. Magyarországra jöttek, és az itt eltöltött időt kihasználtuk, hogy újra képeket készítsünk.

Auguszutsban egy meleg nyári napon találkoztunk. Az elmúlt két évben 1 fővel gyarapodtak. Most a kicsi volt annyi idős, mint az esküvő idején Milan. Nagyon jó érzés volt találkozni, beszélgetni, fényképezni újra.

Reggelre beszéltük meg a találkozást, hogy a gyerekek energikusak legyenek. Nagyon vicces volt, hogy az öcsike már alva érkezett. Aztán felébredt, és teljes energiával csapott bele a játékba. :)

Ilyenkor mindig érdekes választás a fotózás helyszíne. Hova menjünk? Mikor és miért?

Alkalmas kell, hogy legyen a családban szereplők különböző korosztályainak, hogy méltó módon tudjuk fotózni őket. Ugyanakkor olyan hely kell, ahol a gyerekek meg tudnak feledkezni a fényképezésről. El tudnak mélyülni valamivel, ami ráadásul még jó fotótémát is ad.

Én nagyon szeretek játszótéren fotózni. Ez az a hely, ahol egyébként is sokan van egy család 1-4 éves gyerekekkel. Ismerek egy-két játszóteret Budapesten, ami nagyon alkalmas fények szempontjából is.

Örömmel mutatom neked, kedves olvasó, hogy Petráékkal milyen képeket készítettünk.

Ami nagyon jól esett, hogy hónapokkal később Milan LEGO-ból épített fényképezőgépet magának, és szerep játékot játszot az én emlékemmel.

#budapest #családi #fotózás #játszótéren #játszótér #esküvő #keresztelő #fiú #kisfiú #augusztus #nyár

    790
    0