top of page
Keresés
  • Wendl Péter

Gelencsér Tímea az Őszi Esküvő Kiállításon


Büszke vagyok rá, hogy Pál Gergely Botond fotóművész barátommal együtt létrehoztunk egy olyan szövetséget, amely páratlan Magyarországon.

A No Stress Photo kimagasló fotózsurnaliszta szolgáltatást nyújt bárhol a világon. Még meg sem hirdettük, és máris érkeztek megkeresések. Ez nagyon jól esik nekünk.

Egy pár közös munka után kiderült, hogy jól tudunk egymással dolgozni, és sokkal szebb kettőnk anyaga együtt, mintha külön-külön dolgoznánk.

A 2016. november 5-6-án megrendezett Őszi Esküvő Kiállításon is együtt jelentünk meg egy különleges formációban, de erről majd később. A kiállítás remek hangulatú volt. Itt is gratulálok a szervezőknek és a kiállítóknak. Bízom benne, hogy megtartja ezt a színvonalat hosszú évekig.

A kiállításra kilátogatott Gelencsér Tímea a 2016 Miss World Hungary. Természetesen minket kértek meg, hogy készítsünk róla pár képet, ahogy megtekinti a kiállítást.

#wendl #gelencsér #tímea #gelencser #timea #oszi #eskuvo #kiallítas #őszi #esküvő #kiállítás #miss #world #hungary #2016 #nostressphoto #pálgergelybotond

186 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page