top of page
Keresés
  • Szerző képePeter Wendl

Milan-nal az oltár előtt


Miért különleges számomra ez az esküvő? Mert külföldön élők házasodtak meg Magyarországon? Mert a csiszolatlan német nyelvtudásom szárnyait eregettem? Mert nagyon jó hangulatú volt?

Mindegyik.....

De leginkább, hogy az esküvőre elkísért minket Milan is. Akinek a szülei esküvője egyben a saját keresztelője is volt.

Természetesen más hangulata volt az esküvőnek, mintha Milan nem lett volna ott. A főszereplők nem csak a menyasszony és a vőlegény voltak. Apaként nagyon jó érzés volt koncentrálni erre a kis emberre. Olyan jó volt látni, hogy szülei boldogságában tudott osztozni, ahogy a szülők, rokonok, barátok odafigyeltek rá egész nap.

Mielőtt a képeket megmutatom, szeretném bemásolni ide a menyasszony levelét, miután átadtam a képeket.

"Külön, még egyszer szeretnénk köszönetet mondani a képekért, nagyon sokat jelentenek nekünk! Én személy szerint nem győzök betelni velük, el vagyok varázsolva, letörölhetetlen félmosollyal járok még a játszótérre is.

A legjobb döntés volt, hogy téged/titeket bíztunk meg ezzel a bizalmas és intim feladattal. Nem csak azért, mert gyönyörű lett a végeredmény, hanem mert egész nap szinte láthatatlanul voltatok jelen, mégis mindent láttatok, éreztetek és rögzítettetek. Azt hiszem, ez ilyen minőségben lem lett volna lehetséges az emberi komponens, a személyes szimptia nélkül. Részei voltatok az esküvőnknek, mintha barátokhoz tartoznátok, így nem feszengtünk, nem volt pózolás. Ezt lehetővé tenni tudni kell, és gratulálunk hozzá, igazi profikkal dolgozhattunk."

142 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page