top of page
Keresés
  • Szerző képePeter Wendl

Esküvő az Öbölház Rendezvényközpontban

Zsófi és Tommy esküvőjét az Öbölház Rendezvénykozpontban tartotta. Milyen egyszerűnek is hangzik ez a mondat. Na persze, hogy a megvalósítás nem volt ilyen egyszerű.

Vissza kellett keresnem, mert már olyan régen volt, mikor Zsófi először írt nekem (2020 februárjában). Az eredeti tervekkel nagyjából csak kettejük személye és többé kevésbé a meghívottak egyeztek. A helyszín, illetve a dátum még köszönő viszonyban sem lett. Viszont, ami hatalmas eredmény, és itt a szolgáltatóknak és Zsófiéknak is hatalmas köszönettel és hálával tartozom. A helyszínen kívül mindenki elkövetett minden töle telhetőt, hogy létrehozhassuk ezt az esküvőt. Zsófi hihetlen mennyiségű munkával járult hozzá a sikerhez. Amit ráadásul egy Európán kívüli országból tett. Fáradhatatlanul szervezte újra és újra az esküvőjüket. Ráadásul az ország, ahol élnek, még az internet is csak bizonyos megkötések mellett működik. Az országon kívülről érkező kapcsolattartás egyáltalán nem olyan egyszerű, mint az a XXI. században már megszokhattuk A végleges dátum 2022 nyara lett. 2 év és számtalan átszervezés eredményét fogja egy a bejegyzés megmutatni.


A jegyesfotózásuk idejére már magunk mögött tudtunk számos nehézséget, és nagyon jól éreztük magunkat. Tommytól is kaptam elismerő szavakat. Nem érezte magát egyáltalán feszélyezve, kötelezettség érzése sem volt a fotózás végére. Szimplán jól érezte magát. Az elején még éltek benne kételyek, hogy ez mennyire terhes is lesz a számára, de ezek a prekoncepciók elpárologtak teljesen. A képeknek nagyon örültek. Még a kedvenc képeiket is visszaküldték nekem.

Az esküvő az Öbölház Rendezvényközponban volt. Reggel azonban a Prestige hotelben kezdtünk, ahol Zsófi és Tommy készülődött. Itt szerveztünk egy first look-ot számukra a filmkészítőkkel.

A szertartás előtt volt időnk elkészíteni pár képet kettőjükről. Helyszínnek a legegyszerűbb, és legkézenfekvőbb megoldást választottuk. A hotel környékét. Nagyon meleg júliusi napunk volt. Igyekeztem a minél kompaktabb és gyorsabb fotózásra. Fontosnak tartom, hogy olvassuk a menyasszony és a vőlegény gondolatait, és ne kényszerítsünk rájuk semmit, amit mi tartunk fontosnak. Nem szerettek volna hosszú ideig fotózkodni, de egy pár jó fényképről sem akartak lemondani. Nagyjából 30 perc alatt elkészültünk, és így még volt idejük egy frissítőre is a szertartás előtt.

Az Öbölház Rendezvényközpontban a vendégek már csak ránk vártak, és egy rövid fogadást követően kezdődött is a szertartás. Előtte még gyorsan készítettem pár fényképet a dekorációról és igyekeztünk elhozni pár jó pillanatot a vendégvárásról is. Az Öbölház Rendezvényközpont fekvése ideális, mert a lenyugvő nap oldalról éri a szertartás helyszínét, viszont a színes falak és növények miatt nagyon oda kell figyelni a színekre, hogy a végén a fényképeken a bőrszín ne legyen túl bordós, vagy zöld.


A szertartás nagyon megható volt. Zsófi végig küzdött a könnyeivel, és bevallom, hogy engem is megérintett egy-két mozzanat. Rengeteg esküvőn dolgozunk, de szép látni, hogy megérkezik a menyasszony és a vőlegény is érzelmileg a vendégeik közé. Felemelő volt keresni a pillanatokat és a beszédes képeket azalatt a fél óra alatt. Nehéz is volt belőle keveset hozni ide. Ezeket válogattam ide.


A vacsora és a buli hangulatához Dunai Misi és Brotya Norbi nagyon sokat hozzátett, és úgy gondolom, hogy a vendégek és a pár részére is feledhetetlen emléket tudtunk adni. Nagy öröm volt számomra ezen az esküvőn dolgozni.


smink: Orosz Ivett

mennyasszonyi haj: Lénárt Ildikó

vendégek fodrásza: Mózes Attila

menyasszonyi ruha: Szentpéteriné Csőke Beáta - Be Attractive Couture

ceremónia mester: Dunai Misi - The Wedding MC

szertartásvezető/lelkipásztor: Karsay Eszter

édességek/torta: Egy Csipet Torta

zene és fénytechnika: Brotya Norbert - Wellwed

dekoráció: Esküvők Virága

cinematográfia: Kovács Márk - Alomklip.hu

fotósarok: Selfie Machine



Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page