top of page
Keresés
  • Szerző képePeter Wendl

Viki es Hervé esküvője a Sipító Parkban

Viki és Hervé esküvője a Sipító Parkban július egyik legmelegebb napján volt. 2 fiukkal együtt fantasztikus hangulattal árasztották el az esküvő napját. Magyar és francia kultúra találkozása volt ez a nap.

viki es herve eskuvoje a sipito parkban

Viki az utolsó pillanatban talált rám. A fényképészük sajnos egészségügyi okok miatt nem tudta vállalni az esküvőjük fotózását. Szerencsére nekem szabad volt még az a hétvége. Hamar egymásra találtunk. Magabiztosan tudtam, hogy azt tudom adni számukra, amit keresnek. Sallangoktól mentes valóságot. Azt a szeretetet kellett lefényképezni, ami a családjukat behálózza.


A családjuk része 2 nagyszerű kölyök. Akikkel ugyanúgy fel kellett építeni a bizalmat, hogy a közelükbe engedjenek. Minden embernek más és más az az idő, ami szükséges arra, hogy befogadjon egy embert, és engedje, hogy úgy fényképezze le, mintha ott sem lenne. Ezt a pillanatot fel kell ismerni. Előtte nem tudsz olyan képeket készíteni, amilyeneket szeretnél.


A második megbeszélésünk során meg is beszéltük, hogy készítünk egy családi fotózást még az esküvő előtt. Szerettek volna mindenképpen olyan képeket, amin mindannyian rajta vannak, de nem esküvői ruhában. Ennek én is örültem. Így sokkal könnyebb lesz kapcsolódni az esküvőn a srácokhoz. Ráadásul Franciaországban nőnek fel. Magyarul értenek, de sokkal szívesebben kommunikálnak franciául. Az én francia nyelvtudásom még az alapokat sem súrolja... A családi sorozat készítésénél azonban elszállt minden félelmem. Az 5. percben elfogadtak és borzasztó jó képeket tudtunk készíteni. Annyira szeretem azokat a képeket, hogy inkább később, egy külön bejegyzésben fogom megmutatni. Azért egyet mutatok már most.

csaladi kep nem eskuvoi ruhaban

Talán a legmelegebb napok egyike volt az esküvőjükön. Sok dekorációs feladatot vállalt fel a család is, menyasszony, vőlegény, családtagok. Gyerekek fürdőruhában szaladgáltak a felnőttek pedig próbáltak a leghatékonyabban lenni, miközben temperálták magukat. Észveszejtő hőség volt.

Az esküvő különleges volt. Még soha nem dolgoztam úgy, hogy ceremóniamester és vőfély is van egyszerre. Vőfélyt mindenképpen szerettek volna, hogy a család francia oldala bepillantást nyerjen a magyar hagyományokba, viszont valaki kellett, aki franciául és magyarul is jól kommuniál egy esküvői környezetben. Ilyen tulajdonságokkal bíró személy nincsen jelenleg, ezért 2 személy segített minket egész nap. Zsófinak egyáltalán nem volt könnyű helyzete a hagyományos verseket élőben fordítani, mert előre semmit nem kapott a vőfélytől. Az improvizáció erős faktor a vőfély munkájában, így kész szövegeket előre nem tudott adni.

A készülődést követően hagyományos kikérés következett. Ez nagy sikert aratott. Nekem is volt lehetőségem sok-sok érzelmes képet fényképezni.

A szertartás is már az elején nagyszerű élményeket hozott a vendégeknek. A menyasszonyi fátyol beakadt a dekorációba a bevonulás idején. Viki nem pánikolt egy pillanatig sem. Talán ő kacagott a legjobban, amíg kiszabadították őt. Lazák voltak, és élvezték minden percét az esküvőjüknek. Ez tényleg elengedhetetlen, hogy a váratlan helyzeteket is megfelelően tudja kezelni egy menyasszony az esküvő okozta felfokozott hangulatban.

Természetesen készítettem aznapi vetítést is nekik. Ahogy enyhült a kánikula estére, úgy jött meg a kedve mindenkinek a tánchoz.


menyasszonyi smink: Dina Hair and Makeup

dekoráció: Virágmánia zene és hangosítás: Török János Esküvő és Rendezvénydj menyasszonyi haj: Melinda Hairstyle ceremóniamester: Francia Ceremóniamester - Szertartásvezető - Mussó Zsófia helyszín: Sipito Pihenőpark vőfély: Zoltán Ipacs menyasszonyi ruha: Daalarna - Benes Anita vőlegény ruha: Öltönybirodalom ékszer/gyűrű: Norah ékszer édesség/torta: Berinszki Nikolett Cake Designer

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page