top of page
Keresés
  • Wendl Péter

Családi fotózás a Fűvészkertben tavasszal

Frissítve: 2023. ápr. 5.


Az ügyfeleim tudják, hogy nem szeretek stúdióban fotózni. Csak abban az esetben megyek ilyen steril környezetbe, ha semmilyen más lehetőségünk nincs. Biztosan fogok írni egy hosszabb blog bejegyzést egyszer arról, hogy miért van ez így, de most inkább írok erről a csodás családról.

2013-ban kerestek meg, hogy a 2014-es esküvőjüket fotózzam le. Székesfehérvár abban az évben nekem még új terep volt. De egyből négy esküvőt fotóztam abban az évben. A Hiemer Házat sikerült minden szegletében megismernem, illetve a belvárost is, ahova 2017-ben újra visszatértem egy esküvőre, de erről is majd később.

Szóval 2014. Székesferhévár. Én ezzel a templommal találkoztam először Réka és Gábor segítségével:

Elmúlt pár év, és újból megkerestek, mert Borit várták Réka pocakjában, és szerették volna, ha a várakozást megörökítem fényképekben.

Általában ilyenkor egy 3 időpontos csomagból ajánlok, vagy választják mindhármat.

1) 7-8 hónapos várandósság idejében

2) amikor a pici még nincs 3 hónapos

3) amikor a gyermek már elmúlt 1 éves

Rékáékkal az első kettőt fotóztuk. És itt térek vissza az első bekezdésre. Márciusban fotóztuk a pocakfotókat. Olyan helyet kerestünk, ahol nem kell nagykabátot venni, mégis van zöld (növény), és közel van a belvároshoz. A választásunk a VIII. kerületben található ELTE botanikus kertjére esett. A Füvészkertre.

Bori születését követően hamarosan pedig Rékáék otthonába mentem fényképezni. Hogy miért oda és nem egy stúdióba? Erről is fogok írni később. :)

Bori nem volt túl jó kedvében. Egy nyári meleg nap volt. Kicsit nyűgős, kicsit fáradt volt, és még melege is volt. Illetve nagyon. De mégis sikerült elhoznom, azt, amit ilyenkor el kell. A kapcsolatot anya, apa és gyerek között.

Köszönöm nektek, hogy veletek lehettem és lefényképezhettem ezeket a fontos pillanatokban. Jó egészséget Borinak és a szülőknek!

114 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page